seksjonere enebolig til tomannsbolig sas charter check in NRK henter nyhetsdirektør fra VGTV

Helje Solberg (51) er ansatt som nyhetsdirektør i NRK. Hun kommer fra jobben som administrerende direktør og redaktør for VGTV.

skoleledelse i endring Helje Solberg fikk prisen som årets kvinnelige medieleder i 2017. Nå går hun fra VGTV til NRK.  ventilering teknisk rom Foto: NTB Scanpix

kasteline redningsline xxl Saken oppdateres.

prosent vs promille Det er ennå ikke klart nå Solberg tiltrer, men sannsynligvis skjer det i løpet av høsten, opplyser NRK i en hadde alle vært som.

greatest royal rumble – Dette er den mest spennende lederjobben jeg kan tenke meg. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle journalistikken sammen med alle de flinke folkene i NRK. Den avslørende journalistikken er viktigere enn noen gang. Det er avgjørende å ha denne typen journalistikk, sier Helje Solberg.

priser whiskey vinmonopolet Hun har bakgrunn fra Østlendingen, Sør-Varanger Avis og Nationen og har vært i VG siden 1994. Der har hun vært politisk journalist, leder for politisk avdeling, nyhetsredaktør og administrerende direktør og redaktør for VGTV.

plan r35 plus – Jeg er veldig glad for at Helje Solberg blir vår nye nyhetsdirektør. Solberg viser et sterkt engasjement for NRKs oppdrag og for kvaliteten i journalistikken. Jeg er trygg på at vi har fått en nyhetsdirektør som kan forholde seg til det kortsiktige presset og tempoet i en nyhetsorganisasjon, der etiske problemstillinger og publiseringsavgjørelser skal tas løpende, og som samtidig har evnen til å tenke langsiktig og planlegge for kommende trender og behov, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen.

trangboddhet kommunale boliger Solberg overtar for Alexandra Beverfjord, som sluttet som nyhetsdirektør i NRK for å bli sjefredaktør i Dagbladet.

selvstendige barn i barnehagen sjel og and Følg Adresseavisen på masud gharakhani drammen grillbein i ovn og bistandsadvokat for barn

På forsiden nå