fleksnes trafikk og panikk chicago albums chronological order Ulykke mellom MC og personbil på E6

MC-føreren sendt til sykehuset i Levanger etter ulykken på E6 ved Kvam i Steinkjer.

top video download   i samme verden humanisme Foto: LEIF ARNE HOLME

unngå flekker på skifer Saken oppdateres.

handler abomappercustom has a bad module - Politiet fikk melding klokka 16.42 om at motorsykkelsjåføren var bevisstløs. Cirka Klokka 17.17 landet luftambulansen på stedet, sier operasjonsleder Bernt Tiller ved Trøndelag politidistrikt.

muenther haaland erling Veien på stedet var stengt etter ulykken, men den er nå åpnet igjen opplyser Tiller rundt klokka 17.30.

accidentally engaged movie - En bil på vei nordover som skulle svinge inn på en rasteplass, på et sted der man må krysse veien. Bilen stod nesten stille, da en motorsykkel kommer bakfra og kommer borti bilen og velter. Det ble ingen stor smell, sier Ketil Reistad, innsatsleder på stedet.

Luftambulansen ikke brukt

siste kveld med jentene filmpolitiet Motorsyklisten, en mann fra Finland, ble lettere skadet i velten. Han kjørte i gruppe med to andre personer. En tysk kvinne var alene i bilen som var involvert i ulykken.

farlig fil ikke glem meg Luftambulansen ble sendt fordi det ble meldt at motorsyklisten var bevisstløs. Da politiet kom til stedet var mannen bevisst, og han ble derfor fraktet med ambulanse til sykehuset i Levanger.

På forsiden nå