Politiet advarer:

kinoene i oslo trening som medisin hitra Elg forvillet seg inn i boligområde på Heimdal

- Dyret bør ikke stresses ytterligere opp.

egne barn i bryllup Saken oppdateres.

undersøkelser om norsk arbeidskultur Det skriver Trøndelag politidistrikt på Twitter tirsdag morgen, etter at de har fått flere meldinger om en elg som «har forvillet seg inn i boligområdene mellom Heimdal og Saupstad», heter det i meldingen klokken 08.27.

ryggekamera waeco for lastebil - Vi fikk mange meldinger fra Anders Liaklevs veg, Saupstadringen og Saupstadveien. Den siste observasjonen av elgen ble gjort ved Bunnpris Søbstadveien, siden har vi ikke hørt noe. Jeg tror den kan ha tatt seg tilbake til skogen igjen, sier operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt.

fornying av resepter Viltpatruljen er varslet om elgen.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå